torstai 30. elokuuta 2012

Pyöräilemme


Ja jälleen päivittelemme me.
Meillä on ollu taas hirmuisesti tekemistä ja Heta on tavannut paljon uusia ihmisiä ja koirakavereita. Opettelimme myös pyörällä kulkemista, Heta korissa. Lähdimme käymään keskustassa Willen serkun luona kylässä pyörillä ja pikkuneiti pistettiin koriin istumaan. Menomatka oli hurjan pelottava, eikä Heta meinannut haluta pysyä kyydissä. Alkumetreillä neiti hyppäsikin kerran jo pois ja jäi valjaista roikkumaan. Huonosti ei onneksi käynyt. Osa matkasta menikin sitten taluttaessa Heta silti korissa. Perille asti kuitenkin päästiin ilman mitään ongelmia. Kylässä oli hurjan iso peili, josta Heta kävi aina itseään välillä katselemassa ja haukkumassa. Oli varmasti pelottavan näköinen ilmestys.

Paluumatka menikin sitten odotettua paremmin. Heta pysyi korissa koko matkan ajan. Ylämäki me kuitenkin talutettiin ja Heta sai nuuhkia ympäristöä ja tehdä tarpeitaan. Ehkä pikkuneiti vielä jossain välissä tottuu tällaiseen kulkemiseen :)

 Eilen meillä kävi kylässä Mallu Linan kanssa. Lina on n. 3kk ikäinen Islanninlammaskoira. Pari kuukautta Hetaa nuorempi, mutta kuitenkin jo paljon isompi kuin meidän pikkuneiti.
Oli kyllä kova vilinä kämpässä kun nämä kaksi veti peräkanaa pitkin olohuonetta ja ärisivät toisilleen. Vihamielistä se ei kuitenkaan ollut vaan ihan kivasti leikkivät yhdessä :) Linalla on kyllä tosi kimakka ja äänekäs haukku!

Alussa Linaa tuntui pikkusen pelottavan tämä meidän lattialuutu, mutta nopeasti tytöt tulivat juttuun keskenään ja tuntui ettei sille touhottamiselle tule mitään loppua. Välillä nämä kävivät juomassa yhdessä, mutta sitten se juoksu taas alkoi. Kuvien ottaminen oli aika mielenkiintoista... Välillä nämä pyöriskelivät pöydän alla tuolien seassa tai sitten muuten vain oli niin kova meininki, että hyvien kuvien ottaminen meni ihan höpöksi.
Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, voi jospa oisit saanut olla mukana!

Linallakin on oma blogi ja sitä katselemaan pääset tästä: 

Viikonloppuna meitä odottaa koiranäyttely. Heta ei tosin ole siellä osallistumassa, mutta käymme siellä tapaamassa Hetan kasvattajaa ja samalla saadaan pikkuneidin paperit tehtyä :) Joo, Heta ei vielä käytännössä ole meidän, mutta lauantaina sitten on!

Kiitoksia kun luitte taas!

4 kommenttia:

  1. ihanan pirtsakka blogi, ja hellyyttäviä koiruuksia :'>sait lukijan!

    http://rackyourbrains-niina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti kommentista! 8) Veikeen näkönen blogi sullaki.

      Poista