keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Villuri päälle


Heta on nyt meillä jo kolmatta viikkoa. Nopeasti tämä aika tuntuu kuluvan ja pikkuneiti on kyllä ottanut paikkansa talossa hyvin vastaan. Olemme yrittäneet opetella temppujen tekemistä kuten istu, maahan ja tassu. Istuminen onnistuu hyvin, maahan aina silloin tällöin, mutta tassua emme ole vielä hirveästi harjoitelleet. Ei ole kovin helppoa kouluttaa huonokuuloista koiraa, mutta kärsivällisyydellä ja oikealla tavalla sekin kyllä onnistuu.

Yksinolossa on kyllä vielä treenaamista. Heta on yllättävän hyvin kyllä pärjännyt yleensä yksin kotona ja hetken huudon jälkeen kyllä rauhoittunut. Nyt sitten eräs päivä kun olimme vähän pidemmän aikaa poissa (n. 2h) niin saimme kuulla, että neiti oli huutanut melkein koko ajan. Heta olikin ihan läkähdyksissä huutamisen jälkeen, mutta tämä kerta onkin ollut ainoa kun pikkutyttö on näin kovasti hermostunut yksinolosta.
Yritämme nyt totuttaa Hetaa lyhyillä ajoilla ja uskomme, että Heta kyllä tottuu ajan myötä. Toivotaan vaan, että naapurit ei kovin hermostu meidän pikku draama kuningattareen :D

Heta on saanut todella paljon kehuja vierailta ihmisiltä ja todella moni luulee meidän pikkuneitiä yorkiksi. Nojoo onhan silkeissä ja yorkeissa aika paljon samaa näköä joten erehdys ei suinkaan ole harvinaista.
Moni kuitenkin kehuu Hetan ulkonäköä ja haluaa tulla silittelemään, eikä me nyt neidin kanssa sitä vastaan olla. Hetan pitää saada tutustua monenlaisiin ihmisiin ja eläimiin.
Tällä hetkellä lemppari jahdattavia on pikkulinnut ja liikkuvat lehdet.

Vielä emme ole käyneet Hetan kanssa koirapuistossa, mutta ehkä me vielä tässä piakkoin keretään/jaksetaan/uskalletaan/muistetaan lähteä.

Heta sai uuden hienon villapaidan! Kuva on nyt vähän huono, mutta laittelen myöhemmin sitten paremmin kuvia :) Talvella tästä on kyllä hyötyä niin eipä pikkutyttö palele pihalla.

Terveisin: Väki <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti