keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Hampaat tippuu

Lyhyt pikapäivitys!
Heta selvisi hammaslääkäristä kunnialla ja nyt on neljä kipaletta pentuhampaita revitty pois :) Kaikki kulmahampaita.


 Neiti on vielä hieman pökkyrällä nukutuksen jälkeen ja ei oikein jalat meinaa pysyä alla. Heta pistikin pötkölleen samantien ja vietiin se omaan sänkyyn lepäilemään. Välillä kuuluu pari säälittävää piippausta tuolta pedin suunnalta, että huomiota pitäisi saada mutta ei kyllä sen kummoisempaa tuskailua ole :)
Nukutus meni oikein hyvin. Pikkuisen se sattui kun piti pistää niskaan piikki ja kiljaisukin sieltä taisi päästä Hetan suunnalta kun ei oikein mennyt mieliksi. Operaatiokin meni kuulemma tosi hyvin, eikä mitään isompia ongelmiakaan sattunut tielle. Pikkuisen verran kalliimmaksi tuli poisto kuin sitä mitä kyselin aiemmin, mutta ei kyllä yhtään pidempään olisi kannattanut tätä lykätä.
Saa nähdä jääkö Hetalla alakulmikset vähän sisemmälle, kun neidillä on lääkärin mukaan suhteellisen ohut leuka niin ne hampaat ei välttämättä niin hyvin sitten asetu oikeille kohdilleen. Vetoleluilla ja pallolla voi niitä hampaita vähän yrittää saada siirtymään ulommas. Eipä tuo purenta tuskin ihan huonoksi kuitenkaan enää mene :) Jos teidän koirilla pitää poistattaa pentuhampaita niin älkää odottako liian pitkään! Ylimääräiset hampaat saattavat aiheuttaa purentavikaa tai kaikkea sun muuta vaivaa koiralle.

Muisto hammaslääkäri käynnistä :) 4 kpl kulmahampaita!


1 kommentti:

  1. Hui hui hyvä että meni operaatio hyvin :o Meidän Linalla on enää jäljellä vaan oikeella yläkulmahammas :D Kivat ku just näyttelyyn lähtee irti

    VastaaPoista