keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Juoksuisia lumeja

Humpulei!


Eipä olla taaskaan keretty vähään aikaan päivittelemään. Anteeksi siitä :D Ei sillä, että mitään maata kaatavaa olisi sattunutkaan tässä välissä, mutta kunhan nyt kuulumiset jos käytäisiin läpi.
ENSILUMI! Ekat lumet tuli Ouluun tuossa 26. lokakuuta, mutta ne kyllä suli pois melkein yhtä nopeasti kuin tulivatkin. Tällä hetkellä on maa vielä tummana, mutta kaipa ne lumet sieltä vielä palaa. Heta oli mielissään lumesta ja lumihiutaleiden pyydystely olikin sitten lystiä hommaa! Kirsuun meinasi mennä lunta vähän väliä, mutta eipä se menoa sitten loppupeleissä kuitenkaan hidastanut.
Heta on kyllä todennäköisesti nähnytkin talven ekat lumet eläessään, mutta voi olla että se on ajan mittaan päässyt unohtumaan. Siltä se touhuaminen ainakin näytti.

Heta 7kk
Pikku neidillä alkoi ensimmäiset juoksutkin tässä parisen viikkoa taakse päin :) Vaikka puhutaan, että pikkukoirat ei niin kovasti sotke, mutta Heta on kyllä poikkeus. Alussa ei kyllä juoksuja meinannu huomata muuta kuin siitä, että poikien kiinnostus nousi neitiä kohtaan, mutta kyllä se sotkukin sieltä sitten saapui. Kärkkäiseltä sai halvat juoksupöksyt 4,95€, mutta pitihän sitä sitten ostaa toisetkin DiivaDogista. Hienot vaaleansiniset päivänkakkaroilla, maksoi jotain 11€.
Nyt juoksut on alkaneet pikkuhiljaa loppumaan. Vielä on näitä pieniä merkkejä ilmassa juoksuista, mutta vuotoa ei enää tule. Tärppiä saattaa vielä jonkin verran tulla, mutta neiti puhdistaa itsensä aika hyvin niin eipä sitäkään huomaa.
Heta on ollut koko juoksujen ajan ihan väsynyt. Nukkunut paljon ja syönyt hyvin. Tämä on kyllä ihan menkkoihin verrattavissa :D Ei se helppoa ole meillä naisilla.

Samalla housujen kanssa ostettiin sitten talvitakkikin tulevien paukkupakkasten varalle. Vaikka Heta nyt kyllä puskee tuota lämpöä itsestään, kuin pieni patteri niin on se hyvä olla varmuuden vuoksi takki olemassa. Silkin turkki ei kuitenkaan ole ihan mitään mahdottoman paksua, niin saattaahan pikkukoiralla tulla vilu pitemmän päälle.
Hetalle on tosi vaikea ostaa asusteita pitkän selän takia. Jos joku mitta täsmäsi niin toinen mitta oli sitten liian pieni ja kaikkiin asuihin ei edes löytynyt oikeaa kokoa. Harmi sinäänsä, sillä DiivaDogissa on paljon kivoja asusteita, mutta liian vähän kokoja varastossa.

Hetan tämän hetkiset mitat:
Selkä 26-28cm, Rinta 32-33cm, Kaula 24-25cm
Aina kannattaa ottaa koiralle hieman liian iso kuin liian pieni. Koirallakin mukavampi liikkua kun ei ole liian tiukat oltavat.


Olimma muuten tuossa 3. - 4.11. juhlimassa pappani 80-vuotis synttäreitä suvun kesken Rovaniemellä ja Hetakin näki ensimmäistä kertaa minunkin sukulaisia enempi. Juhlissa oli myös paljon koirakavereita kuten cotton-poika Vilppu, japaninpystykorva herra Sikko ja pehmoinen samojedi-neiti Muru. Huonompi homma oli, että Hetalla oli juuri silloin tärpit aluillaan ja Vilppu onkin varsinainen naistenmies. Heta ja Vilppu sitten pistivät keskenään aikamoisen show:n pystyyn ja itse juhlien ajan pariskunta pitikin pitää erillisissä rakennuksissa. Meidän pikkuneiti osaakin olla aikamoinen tyrkky jos sille päälle sattuu... Valitettavasti tästä reissusta ei Hetan osalta ole hirveästi kuvia varsinkaan Vilpun kanssa sillä eihän näistä saanut yhtään järkevää kuvaa aikaiseksi.
Toivottavasti seuraava tapaaminen on vähemmän juoksuisa!

 

<3: Kotiväki

P.S. Niin ja Hetan alakulmikset on tosi hyvin siirtyneet paikoilleen! On ne vielä pikkuisen vinossa, mutta parempaan päin ovat menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti