maanantai 22. lokakuuta 2012

Petihirmu

Heipä hei vaan murut!

 
Aika kuluu ihan siivillä ja Hetakin on pysynyt terveenä jalan satuttamisensa jälkeen. Lääkekuuri ja lepoloma tehosivat hyvin. Neidillä taisi vähän vaan jäädä korvien väliin pelko sohvalle hyppäämisestä, sillä se taito on nyt kokonaan unohtunut. Heta ei oikein tunnu uskaltavan ponnistaa takajaloilla enää vauhtia, että pääsisi sohvalle asti. Pari kertaa neiti on vahingossa hypännyt sohvalle toiminnan tuoksinnassa, mutta sitten se on taas unohtunut. Ei sillä, ihan hyvähän se on että koira pysyisi lattialla, mutta onhan se aina mukavaa jos joku käpertyy kylkeen kiinni luuta jykertämään.

Ollaan nyt saatu hieman lahjoituksia kavereilta ja sukulaisilta. Ystäväni Sanna antoi Hetalle pedin, joka on ollut aikaisemmin kissoilla käytössä. Ei vain kissoille tuntunut kelpaavan hieno pinkki peti! Heta ei ole vielä hirveän hyvin päässyt tutuksi tämän sängyn kanssa, mutta merkattu se kyllä on. Ollaan nyt pistetty siihen viltti jos vaikka olisi helpompi asuttua uuteen sänkyyn kun on tutut hajut. Sijoitimme tämän sängyn olohuoneeseen niin on ainakin monessa paikassa mahdollisuus nukuksia pehmoisella alustalla.


Toisenlaisen sängyn me saatiin Willen tädiltä, kun siellä asusteleva kääpiöpinseri Oskari ei siihen koskaan oikein tykästynyt. Tämän pistimme aikaisemman sängyn paikalle ja sinnekkin laitettiin viltti, että olisi helpompi sopeutua uuteen makuupaikkaan. Heta kyllä tykkää oikein paljon uudesta sängystään. Mukava pesämäinen ja suojaisa peti. Saimem Hetalle myös uudet valjaat, joista nyt ei valitettavasti ole kuvaa. Normaalit mustat valjaat.

 
Heta tykkää.

Meidän neidillä taitaa olla ekat juoksut tulossa tai ainakin niin minä itse epäilen. Pojat tuntuu olevan kovinkin kiinnostuneita meidän pikku neidistä. Koirapuistossakin eräs koiraherra roikkui Hetan selässä jatkuvasti ja onhan tuo neiti nyt pari kertaa merkannut lepopaikkaansakin. Nyt ei passaa viedä Hetaa koirapuistoon vähään aikaan ja pitää tässä vähän tarkkailla, että miten tilanne etenee. Kamala ajatella, että meidän pikkuisesta tytöstä tulee kohta iso tyttö!
Koirapuistossa Heta tuo kyllä paljon vauhtia muihin koiriin, sillä energiaa piisaa kuin pienessä kylässä. Tyttö mielellään leikkii kaikkien kanssa ja temmeltää pitkin maita ja mantuja.


Keskiviikkona meitä sitten odottaakin eläinlääkäri, kun käymme poistamassa Hetalta pentuhampaita. Kaikki kulmahampaat pitää poistaa, kun eivät millään ole lähdössä irti. On aika normaalia pikkukoirilla, että pentuhampaita jää vaikka pysyvät hampaat jo puskisivatkin esiin. Toivottavasti operaatiosta tulee helppo niin ei tulisi enää yhtään lisähintaa.
Jos teillä on ollut vastaavanlaisia tilanteita niin mielelläni kuulisin kokemuksia operaatiosta ja siitä paljonko poistattaminen on maksanut :)

Ja tulipa sitten videoitua, kun neiti on taas päättänyt olla hyppäämättä sohvalle :D


Sitten tulee itku kun ei pääsekään sohvalle kun kukaan ei nosta :(

2 kommenttia:

  1. Cassun 8 maitohammasta poistettiin kun olivat niin tiukassa ja operaatio oli helppo ja ei kestänyt kauan. Hinnaks tuli 100€ joka on kohtuu hinta kun 8 maitohammasta jouduttiin poistattaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kyllä ole paha hinta 8 hampaasta! Minä kyselin vähän joka paikasta tästä Oulun läheltä hintaa ja halvin oli jotain 130€ neljästä hampaasta :/

      Poista